Lyxig styling med loppisfynd

Det finns enkla sätt att skapa en lyxig känsla hemma med loppis- och vintagefynd. Och det är både trendigt och hållbart.

Det finns många sätt att göra det lyxigt hemma med enkla medel. Det går lätt att fynda det du behöver på loppis. En sak att titta efter är trämöbler med fin patina och matcha dem med gröna växter. Andra saker i naturligt material är linnedukar, korgar med mera.
Det kan vara bra att h ålla ihop din styling genom att använda en neutral färgskala. Det är smart att inreda med färgerna vitt, brunt, beige, svart och varma eller kalla metaller. Det ger en harmonisk men samtidigt dynamisk grundpalett samt ett rofyllt och lyxigt intryck.
På loppisar finns det gott om fynd i den neutrala färgskalan: Från trämöbler och linnedukar, till mässingsljusstakar, snygga rostfria köksprylar, rustik keramik, handblåst glas och svarta vaser av porslin.

Tidlöst eller trendigt

En bra sak att göra när du ska bedöma priset på det du köper är att tänka på om värdet håller i sig. Lägg hellre lite mer pengar på tidlös design och mindre på föremål som är tillfälligt trendiga
Du kan även satsa på att använda detaljer i guld eller silver. Loppisfynd i form av fin konst och snygga ramar är inte heller fel.
Sist men inte minst, planera dina köp. Att fynda handlar lika mycket om det du låter bli att köpa. Gör en lista i förväg med de stilar, färger och material som du vet att du vill ha i ditt hem.

6 Apr 2020